Sudbina poznate glumice: Nije mogla da zatrudni, a onda se dogodilo nešto neočekivano

Izvor: Press, 27.Jun.2016, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudbina poznate glumice: Nije mogla da zatrudni, a onda se dogodilo nešto neočekivano

Već ima dve usvojene devojčice.
foto: superzena.b92.net
Ketrin sada traži savete drugih mama preko interneta. 

Glumica Ketrin Higl, koju naša publika zna kao doktorku Izi Stivens iz serije Uvod u Anatomiju, već 9 godina je u braku sa pevačem Džošom Kelijem, a isto toliko pokušavaju da dobiju bebu. 

Nakon nebrojenih pokušaja, lepa glumica se pomirila sa sudbinom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da nikad neće uspeti da zatrudni, ali pošto su i Ketrin i Džoš silno želeli da se ostvare kao roditelji, odlučili su da usvoje dve devojčice.
Međutim, život je za njih spremio iznenađenje - taman kad su se navikli na Neli i Adeli, svoje usvojene ćerke, bračni par dobio je prelepu vest - njihova porodica će se proširiti za jednog člana! 
Ketrin je ostala u drugom stanju nakon što je prestala da misli o tome, sada nosi dečaka i traži savete drugih mama koji bi mogli da joj budu od koristi tokom trudnoće. 

"Džoš i ja imamo vesti za vas... Mi smo u raju, i sve ću vam ispričati o tome", napisala je Ketrin na Instagramu uz fotografiju sa ultrazvuka.
 

 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.