Stefanović sve policajce Srbije prekomandovao na istragu o tome kako je čovek koji je vređao premijera dobio VIP kartu

Izvor: Njuz.net, 21.Okt.2014, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović sve policajce Srbije prekomandovao na istragu o tome kako je čovek koji je vređao premijera dobio VIP kartu

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeStefanović napomenuo da policija ima prioritete

BEOGRAD, 21. oktobar 2014, (Njuz) – Ministar policije Nebojša Stefanović odlučio je danas da će svi policajci Srbije biti prekomandovani na jedan zadatak, a to je istraga o tome kako je moguće da je čovek koji je vređao premijera u direktnom TV prenosu utakmice mogao da dobije propusnicu za VIP ložu stadiona.
Stefanović je najavio da će svi policajci biti povučeni sa svojih trenutnih dužnosti i da će raditi samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << na ovom slučaju jer je to apsolutni prioritet kada je u pitanju bezbednost građana ove zemlje.
- Kada kažem svi zaista mislim na sve policajce, ne samo na inspektore već i žandarmeriju, saobraćajce, školske policajce, patrole, komunalnu policiju, dakle na svakog ko ima značku naše policije. Dok ne otkrijemo ko je tom licu dao propusnicu za ložu i na taj način mu omogućio da na najgori mogući način vređa premijera ne možemo da pričamo o Srbiji kao bezbednoj zemlji – istakao je Stefanović.
Ministar je još jednom odbacio optužbe da u Srbiji trenutno postoje preče stvari od vređanja premijera.
- Znate kako, pekare pale, ali to će proći, istrage povodom ubistava neće propasti ako se zaustave na neko vreme, škole će se organizovati same i bez policajaca, neće im biti prvi put, a saobraćaj je regulisan propisima koje svi treba da poštuju tako da ne vidim kako bi odsustvo policajaca tu moglo nešto da naruši. Ali ovo vređanje, ako sada ne rešimo, to je nešto što može da se ponovi i onda ćemo imati još veći problem, ako je to uopšte moguće – rekao je on.
Ministar Stefanović je istakao da je zgrožen činjenicom da postoje osobe spremne da omoguće nekom licu da vređa premijera.
- Mogu da razumem da postoje različite vrste zločina, neke čak mogu i da opravdam, ali da postoji um koji je spreman da vređa premijera na ovakav način, to nikako ne mogu da shvatim – izjavio je Stefanović.
Soko Sokolović

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.