Starlete na poligraf, pa da vidimo koja naplaćuje!

Izvor: Mondo, 24.Avg.2016, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starlete na poligraf, pa da vidimo koja naplaćuje!

Starleta ne želi da je stavljaju u isti koš sa devojkama koje prodaju svoje telo

Starleta Stanija Dobrojević tvrdi da se za razliku od svojih koleginica ne bavi prostitucijom i da je spremna da to dokaže na poligrafu.

"Spremna sam da idem na poligraf da dokažem da nikada nikome nisam naplatila davanje seksualnih usluga! Ja ću otići ako treba, a ovim putem bih sve njih koji me prozivaju pozvala da se isto tako testiraju, pa da vidimo ko je čist, a ko nije", rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je Stanija listu "Informer".

Starleta vs olimpijci: Ko je pobedio?

O nedavnom hapšenju nekadašnje učesnice rijalitija Parovi Aleksandre Cace Radojević i "Madam Željke", Stanija kaže:

Njoj su nudili hiljadu evra za seks!

"Niti poznajem, niti sam u životu videla tu ženu. Ne moram da se prostituišem, ni ovde ni u Americi, niti bilo gde. Sama sebi mogu sve da priuštim, jer me porodica finansijski pomaže, zaradila sam prvih 100.000 dolara u Americi, uzela pare od rijalitija, reklama... Interesuje me odakle tim devojkama koje ne rade ništa 'Lui Viton' čizmice od tri hiljade evra", rekla je Stanija.

Je l' i pevačice da idu na poligraf?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.