Starica jurila lopove

Izvor: RTS, 15.Okt.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starica jurila lopove

Mladići koji su pokušali da jednoj strici ukradu tašnu, prestravljeno su pobegli kada se ispostavilo da je ona bivša šampionka u trčanju. Džanet Lejn (68) čekala je prijateljicu na klupi u Torkaju, na jugozapadu Engleske, kada joj je jedan od trojice mladića prišao i zgrabio tašnu u kojoj se nalazila penzija.

"Momci su videli malu, staru ženu i pomislili da će je lako oplja...

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Baka za lopovima po svoju tašnu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2008

LONDON - Tri mladića koji su pokušali da jednoj starici ukradu tašnu, grdno su se uplašili kada se ispostavilo da je ona bivša šampionka u trčanju...Džanet Lejn (68) čekala je prijateljicu na klupi u Torkaju, na jugozapadu Engleske, kada joj je jedan od trojice mladića prišao i zgrabio tašnu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.