Baka za lopovima po svoju tašnu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baka za lopovima po svoju tašnu

LONDON - Tri mladića koji su pokušali da jednoj starici ukradu tašnu, grdno su se uplašili kada se ispostavilo da je ona bivša šampionka u trčanju.

Džanet Lejn (68) čekala je prijateljicu na klupi u Torkaju, na jugozapadu Engleske, kada joj je jedan od trojice mladića prišao i zgrabio tašnu sa celokupnom penzijom, piše lokalna štampa.

"Mislim da su ti momci videli jednu malu, staru ženu i pomislili da će je lako opljačkati, ali nije dolazilo u obzir >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da ostanem da sedim i pustim ih da se izvuku", ispričala je vremešna trkačica.

"Skočila sam bez razmišljanja i potrčala za njima što sam brže mogla. Vikala sam na njih. Bila sam besna", objasnila je ona.

Bivša šampionka uspela je da uhvati jednog od njih za okovratnik.

"Toliko je bio uplašen da je ispustio tašnu, ali je uspeo da se otrgne i pobegne", kazala je Lejn koja se bavila atletikom 50-ih godina prošlog veka.

Ova medicinska sestra u penziji, koja je ostala u formi zahvaljujući plivanju i pešačenju, bila je presrećna što je uspela da vrati tašnu.

"Nisam ovako trčala još od mladosti. Mora da je bio prizor za pamćenje", kazala je Lejn.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.