Stalone: Akcione glumce najteže je prodati muškarcima!

Izvor: Press, 04.Avg.2014, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stalone: Akcione glumce najteže je "prodati" muškarcima!

"Akcione glumce je najteže ''prodati'' muškarcima jer su oni vrlo kompetitivni", izjavio je danas slavni glumac povodom večerašnje svetske premijere najnovijeg, trećeg nastavka "Plaćenika" (The Expendables). 

"Kažu ''Ko je ovaj? Mora da je na diuretičkim steroidima. Sigurno je niži nego što izgleda''", kazao je Slaj. 

"Teško je uspeti u ovome. Ljudi misle da je lako. Lepo je skakati naokolo, ali da biste se dopali drugim muškarcima, to je zaista teško. Muškarci >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << su prilično nepoverljivi", dodao je on. 

Pročitajte još:
GARDIJAN: 10 najboljih letnjih filmskih romansi

Spomenik Majklu Džeksonu u Herceg Novom
Premijera "Hirurga" na HBO

   
U trećem nastavku popularne franšize "Plaćenici", jednog od najuspešnijih akcionih serijala, poznati tim operativaca ulazi u sukob sa nemilosrdnim preprodavcem oružja, kog igra Mel Gibson. 

Pored Stalonea i Gibsona u filmu igraju još: Arnold Švarceneger , Dzet Li, Antonio Banderas, Harison Ford, Vesli Snajps, Kelan Luc i Ronda Rouzi.

Film će u američje bioskope početi da se prikazuje od 15. avgusta.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STALONE: Teško je akcionom glumcu da se dopadne muškarcima

Izvor: Telegraf.rs, 04.Avg.2014

- Akcione glumce je najteže ''prodati'' muškarcima jer su oni vrlo kompetitivni..Lepo je skakati naokolo, ali da biste se dopali drugim muškarcima, to je zaista teško. Muškarci su prilično nepoverljivi - požalio se popularni glumac ..Popularni glumac Silvester Stalone požalio se da je akcionim...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.