Spremite se za ove ženske!

Izvor: Mondo, 28.Maj.2015, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spremite se za ove "ženske"!

U pitanju je bend "Gurlz", koji polako postaje prava senzacija na Tajlandu i da... ove seksi devojke i nisu baš devojke...

Foto: YouTube

 Izgleda su ženski pop bendovi izašli iz "mode", jer sa Tajlanda stiže bend u čijem sastavu je naizgled šest seksi cica. Međutim, ove seksi cice su ustvari seksi macani - transvestiti po čijim nastupima je Tajland poznat.

Muzička legenda Beri Apton došao je na ideju da probere talente i uspešno plasira bend sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << transicama, i izgleda da će mu uspeti, jer ove dame već "žare i pale"!

Apton im je dao ime "Gurlz" i napisao pesmu za njih pod nazivom "Treat me like a lady", koje su devojke iz benda posle samo dva dana vežbanja izvele na nacionalnoj tajlandskoj televiziji.

S obzirom da se sprema dokumentarac o ovim talentovanim transicama koji izlazi krajem juna, Apton je do tada zabranio bilo kakvo prezentovanje benda u javnosti.

Pored pomenute pesme, Beri je za njih napisao još 14 pesama, a izvođenje njihovih singlova će početi od septembra ove godine.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.