Spremamo šou

Izvor: Blic, Beta, 01.Apr.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spremamo šou

Poznati riječki sastav „Let 3” nastupiće 23. aprila u beogradskom Domu omladine kada će promovisati poslednje DVD izdanje „Živa p".”.

Dobro poznati domaćoj publici, učestvovali su na većini prošlogodišnjih festivala u Srbiji, a ovo će biti njihov samostalni nastup u Beogradu posle skoro tri godine. U najavi koncerta pevač Zoran Prodanović Prlja kaže da publika može svašta da očekuje od njihovog nastupa.

- Neka dođu, pa šta ih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << snađe. Šalim se. Biće dobro, kao i uvek u Beogradu. Mi smo specifičan bend, kod nas se na koncertima događa puno zanimljivih stvari - kaže Prlja i dodaje da će promovisati prošlogodišnji, u obliku bombonjere upakovani DVD „Živa p".” koji je objavio „Dallas records”. Ovo je u stvari snimak njihovog spektakularnog koncerta u riječkom klubu „Hartera”, na kome su sumirali prve dve decenije rada benda.

- Prvi lajv album se zvao „Živi k".”, pa se naziv ovog DVD-ja nametnuo sam po sebi - kaže basista Damir Martinović Mrle, drugi ključni čovek sastava „Let 3”. Njihov prvi album „Two Dogs Fuckin” objavljen je 1989. godine, a tada su se pojavili u spotu za hit „Izgubljeni” našminkani i u mini suknjama. Od tada „Let 3” su prešli dalek put, prepun provokacija.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Let 3 u Beogradu

Izvor: Mondo, 31.Mar.2009, 18:40

Provokativni bend iz Rijeke nastupiće u Domu omladine 23. aprila u okviru regionalne turneje na kojoj promoviše nedavno objavljeni koncertni DVD 'Živa pička'.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.