Soko iz Emirata zainteresovan za ulaganje u Srbiju

Izvor: Njuz.net, 21.Feb.2015, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soko iz Emirata zainteresovan za ulaganje u Srbiju

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeSoko oduševljen potencijalima Srbije FOTO / Tanjug

BEOGRAD, 21. februar 2015, (Njuz) – Soko koji je zajedno sa predstavnicima Ujedinjenih Arapskih Emirata posetio Međunarodni sajam turizma u Beogradu, izjavio je za Njuz da je oduševljen turističkim potencijalom Srbije i da želi da ulaže u našu zemlju.
On se u četvrtak, odmah nakon otvaranja sajma, sastao sa predsednikom Vlade Aleksandrom Vučićem i zajedno sa njim je posetio štandove turističkih organizacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << Beograda i Srbije.
-Izuzetno sam zadovoljan onim što sam video, a i premijer Vučić mi je ispričao da Srbija, baš kao ni Švajcarka nema more, ali da ipak ostvaruje zaradu od turizma što je zaista sjajno. Kratko sam ovde, bukvalno sam proleteo kroz Srbiju, ali mi je to bilo sasvim dovoljno da vidim da ova zemlja ima izuzetan potencijal i da u nju vredi ulagati – ispričao je Soko.
Premijer Vučić je izjavio da je dolazak sokola na sajam turizma još jedan pokazatelj koliko je Srbija cenjena u Emiratima.
-Uvek sam govorio da naša zemlja u Emiratima ima puno prijatelja. Soko je samo jedan od njih i sigurn sam da će, kada se vrati u Emirate i prenese svoje utiske o Srbiji, i ostali sokolovi, njegovi sunarodnici, izraziti želju da ulože sredstva u našu zemlju – zaključio je Vučić.
Predsednik Vlade je podsetio da je već sada, u februaru 2015. godine, broj sokolova, potencijalnih ulagača iz Emirata, koji su posetili Srbiju za čak 100 odsto veći u odnosu na 2014. i istakao je da je dobio čvrsta uveravanja da će taj broj za 2 godine biti višestruko uvećan.
Soko Sokolović

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.