Šokantne tvrdnje NASE: Deo planete će u novembru biti 15. dana u potpunom mraku

Izvor: Vesti-online.com, 26.Okt.2016, 04:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šokantne tvrdnje NASE: Deo planete će u novembru biti 15. dana u potpunom mraku

Internetom se šire glasine da je NASA saopštila da će između 15. i 29. novembra planetu prekriti tama.

Sve će biti prouzrokovano "astronomskim događajima između Venere i Jupitera".

Prema izveštajima NASA-e, Venera i Jupiter će se naći veoma blizu jedno drugog, u razmaku od svega jednog stepena, navodi portal Dinos Mark.

Venera će se pomeriti ka jugozapadu Jupitera, pa će biti 10 puta sjajnija. Svetlost sa Venere će zagrejati gasove na Jupiteru, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << što će uzrokovati veliku eksploziju.

Pošto će Sunce emitovati veliku količinu toplote, nebeska tela, pa valjda i Zemlja, poprimiće plavičastu tamnu boju koja će trajati oko 14 dana pre nego što se sve vrati u normalu.

Dodaje se da će samo polovi biti u mraku, tako da nema razloga za brigu.

Ipak, veliki broj ljudi kaže da ova teorija zavere kruži internetom već nekoliko godina, a NASA je navodno demantovala ovakve tvrdnje rekavši da se za milion godina nije dogodilo ništa slično.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.