Izvor: Blic, 06.Nov.2016, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snežana Dakić: Najpoželjnija sam srpska udavača

Voditeljka Snežana Dakić otkrila je za "Blic"šta misli o jedinom i pravom muškarcu i da li bi ponovo volela da se uda.

- Nemam ja jedinog i pravog. Mislim da niko u današnje vreme nije jedini i pravi zauvek. Ne treba idealizovati ljude, svi treba da teže onome što ih čini srećnim i zadovoljnim - rekla je Snežana i objasnila:

- Moj poslednji jedini i pravi bio je moj suprug.

Pošto nije želela preterano da priča o privatnom životu, ni o brakorazvodnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << parnici, našalila se.

- Eto ako hoćete da pričamo kažite kako lepo izgledam u svojoj novoj kolekciji, kako sam jedina i prava devojka u trendu i jedna od najpoželjnijih srpskih udavača - rekla je kroz smeh.

Ipak, ne planira da se uda.

- Trenutno mislim da nisam devojka za udaju, pre svega zbog toga što sada imam suviše lep život koji sam sama uredila kako meni odgovara imam poslovne projekte koje nemam nameru da zanemarujem zbog bilo kog muškarca, pa čak i jedinog i pravog potencijalnog, a kada ponovo budem dovela te svoje ideje u red, onda je sve okej - rekla nam je Snežana na promociji pića na kojoj su bili i Vlado Georgiev, Neda Ukraden, Sanja Marinković, Vesna Dedić, Eva Ras, Bane Trifunović sa devojkom i drugi.

Novi ukus

Domaćin, predsednik kompanije "Grenki list licenciranje" Vojin Đorđević na promociji novog ukusa gorkog pića istakao je:

- "Gorki list" traje već 63 godine, ima izuzetan kvalitet, jedinstven ukus i recepturu, bez čega se ne može biti jedini pravi. Godinama je bio obojen u zeleno, zbog svoje prirodnosti i biljaka koje nosi u sebi. Zatim smo uveli crveni talas, jer on simbolizuje strast i one koji strastveno žive, rade i stvaraju. Novo lice dobija nove boje koje simbolizuju vedrinu, slobodu, pozitivnu energiju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNEŽANA DAKIĆ: Najpoželjnija sam SRPSKA UDAVAČA!

Izvor: Kurir, 06.Nov.2016

..."Nemam ja jedinog i pravog Mislim da niko u današnje vreme nije jedini i pravi zauvek Ne treba idealizovati ljude, svi treba da teže onome što ih čini srećnim i zadovoljnim", rekla je Snežana i objasnila: "Moj poslednji jedini i pravi bio je moj suprug"..Pošto nije želela preterano da priča...

Nastavak na Kurir...

Ljubavni život Snežane Dakić je do sada bio prava misterija: Moj poslednji i jedini pravi bio je moj suprug (FOTO)

Izvor: Story, 06.Nov.2016

Poznata voditeljka Snežana Dakić izbegava da govori o svom ljubavnom statusu. Ipak, nedavno je otkrila svoje planove povodom nove udaje.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.