Šešelju ponuđena ASTRONOMSKA cifra za rijaliti!

Izvor: Mondo, 29.Sep.2016, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelju ponuđena ASTRONOMSKA cifra za rijaliti!

Lider radikala dobio ponudu da na deset dana uđe u rijaliti i za to dobije neverovatnu sumu novca!

Vojislav Šešelj dobio je ponudu da uđe u rijaliti Parovi Televizije Happy na deset dana i noći, za šta će, ako pristane, dobiti 100.000 evra, prenosi domaća štampa.

Cifra koja je ponuđena lideru radikala prevazilazi glavnu nagradu tog rijalitija, ali Happy smatra da se to isplati.

"Informer" navodi da bi Šešelj imao privilegije u odnosu na sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ostale učesnike, odnosno imao bi sopstvenu spavaću sobu u kojoj je bi bilo kamera, i smeo bi da drema jedan sat dnevno, a spavanje preko dana inače se u rijalitijima novčano kažnjava.

"Da na prethodnim izborima nije ušao u Skupštinu, koja je najbolji rijaliti u Srbiji, sigurno bi ušao u Parove. Ništa još uvek nije sigurno, ali mi smo spremni da ispunimo sve njegove uslove", rekao je Milomir Marić tom listu.

Šešelj je za isti list rekao da mu je nuđeno da uđe u prethodnu sezonu Farme, ali je to odbio.

"Sa Happy televizije nisam imao takve ponude, osim kada sam nakratko bio u Parovima. Na Pinku i Happy televiziji sam u potpunoj medijskoj blokadi", rekao je on.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.