Šeherezada: Volela bih da posetim Srbiju

Izvor: S media, 26.Jun.2010, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šeherezada: "Volela bih da posetim Srbiju"

Popularna turska glumica, zvezda serije „Hiljadu i jedna noć“, Berguzar Korel, kod nas poznatija po liku iz serije Šeherezada, zaludela je naše gledaoce koji na televiziji Fox iz dana u dan prate dogodovštine u pomenutoj seriji.

Burguzar je inače i u privatnom životu udata za svog kolegu iz serije Halita Ergenca, a o tom kako su se upoznali i kako se desila njihova ljubav glumica kaže: „To je veoma čudna priča. Kada smo se upoznali na početku snimanja serije oboje smo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << bili u ozbiljnim vezama, međutim kada provodite toliko vremena sa nekim uspete da ga zaista dobro upoznate, a mi smo se iz svega tog i zbližili, a potom i zavoleli“.

Popularni glumci iz zajedničkog braka imaju i sina Alija. Ono što je zanimljivo jeste da su oboje bili veoma iznenađeni kada su čuli kolika je njihova popularnost u Srbiji.

„Veoma je lep osećaj kada vas ljudi prepoznaju i cene čak i van granica vaše zemlje. Čula sam da je Šeherezada veoma popularna u Srbiji i to me veoma raduje. Volela bih da posetim Srbiji i moguće je da će se to u narednom periodu i desiti, ako uspemo da uskladimo obaveze“, rekla je Berguzar.

Izvor: S media

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Berguzar Korel: Konačno sam sigurna u sebe

Izvor: Story, 27.Jun.2010, 16:30

Zvezda serije Hiljadu i jedna noć, glumica Berguzar Korel otkriva kako se zaljubila u svog kolegu Halita Egrenca sa kojim je dobila sina Aliju i objašnjava na koji način je pobedila svoje komplekse..foto: Fox

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.