Sećate se nepokretnog tinejdžera teškog 610 kilograma? Sada se prepolovio i stao na noge

Izvor: Blic, 11.Feb.2016, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećate se nepokretnog tinejdžera teškog 610 kilograma? Sada se prepolovio i stao na noge

Pre sedam godina Kaled Mohsen Al Širi bio je težak neverovatnih 610 kilograma. Hospitalizovan je i uz pomoć stručnjaka uspeo da smrša. Sada ima 24 godine i 320 kilograma, još uvek se pridržava strogog režima ishrane i vežbanja u bolnici, i ponovo uči da hoda.

Kaled Mohsen Al Širi iz Saudijske Arabije uspeo je da smrša neverovatnih 290 kilograma pridržavajući se stroge dijete i sada konačno može da uživa u prvim rezultatima svoje istrajnosti.

Ovaj mladić >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je nekoliko godina bio nesposoban da hoda zbog prevelike težine, a sada uz pomoć šetalice vežba prve koraka.

Doktori iz Rijada koji su ga lečili kažu da mladić mora još da smrša, ali su ponosni na ono što je do sada postigao.

Kada ga je 2013. godine medicinski helikopter preneo u bolnicu u Rijadu Kaled je imao 610 kilograma, a tretman lečenja od gojaznosti mu je obezbedio Abdulah, kralj Saudijske

Arabije. Skoro 30 ljudi zaposlenih u bolnici je moralo da se udruži kako bi ga popeli na kran koji je specijano za Kaleda naručen iz SAD.

Ovako su izgledali Kaledovi prvi koraci:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sjećate se nepokretnog tinejdžera teškog 610 kilograma? Sada se prepolovio i stao na noge (VIDEO)

Izvor: Cafe.ba, 11.Feb.2016

Prije sedam godina Kaled Mohsen Al Širi bio je težak nevjerovatnih 610 kilograma. Hospitalizovan je i uz pomoć stručnjaka uspio da smrša. Sada ima 24 godine i 320 kilograma, još uvijek se pridržava strogog režima ishrane i vežbanja u bolnici, i ponovo uči da hoda.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.