Sara: Dajem reč da ću pretući Jelenu!

Izvor: Press, 29.Nov.2013, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sara: Dajem reč da ću pretući Jelenu!

U roku pripreme jela za farmere došlo je do svađe između Sare Trajanović i Jelene Golubović.
Sara je počela da histeriše nakon prebacivanja i kritike Golubovićke na njen rad.
- Pa nije ni čudo da nemaš lekove! Nemaju ljudi više para da ti kupuju i šalju lekove, zato ih i nemaš bre! - vikala je Sara.
Jelena je samo 'mumlala' sebi u bradu, što je još više isprovociralo Trajanovićevu.
- Ma, prebiću je! Evo, svečano vam obećavam da ću da prebijem ovu ženu! Ali ja neću da čupam, nego ću dobro da je namlatim! E, pa neka onda izletim napolje - govorila je manekenka.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Farma 5: Sara Trajanović obećala - Dajem reč da ću prebiti Jelenu Golubović!

Izvor: Svet plus, 29.Nov.2013

Sara Trajanović i Jelena Golubović se od prvog dana na Farmi ne podnose, a danas je došlo i do rasprave u kojoj je manekenka dala reč da će Jelena Golubović od nje dobiti batine.

Nastavak na Svet plus...

PREGLED DANA Sara: Prebiću Jelenu Golubović, obećavam!

Izvor: Kurir, 29.Nov.2013

Dok su farmeri spremali hranu Sara i Jelena su ušle u prepirku, a tada su razmenile brojne uvrede, gde je Jelena rekla Sari da se neće spuštati na njen nivo derišta koje stalno histeriše..Sara Trajanović i Jelena Golubović se od prvog dana na Farmi ne podnose, a danas je došlo i do rasprave u...

Nastavak na Kurir...

Sara: Pretući ću Jelenu Golubović

Izvor: Vesti-online.com, 29.Nov.2013

Manekenka Sara Trajanović i režiserka Jelena Golubović ponovo su se sukobile na “Farmi“. Ovog puta, manekenka se razbesnela i počela da histeriše pošto ju je rediteljka kritikovala njen rad tokom priprema jela, prenose beogradski mediji...Iznervirala je Jelena Golubović: Sara Trajanović..''Pa...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.