Šaban Šaulić: Nudili su mi drogu, ali se toga užasavam

Izvor: Blic, 15.Sep.2013, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šaban Šaulić: Nudili su mi drogu, ali se toga užasavam

Pevač Šaban Šaulić važi jednog od najboljih srpskih narodnih pevača. Posle višedecenijske karijere, pevač je otkrio da su mu nudili da proba drogu, ali da nikada nije želeo da je proba.

- Bio sam boem, ali više nisam. Bar ne u onom nekadašnjem smislu. Imalo je gde da se pije, imalo je sa kim da se pije. Sve ono staro, izvorno, kao da je potpuno uništeno. A što se tiče droge, pa bilo je ponuda da se "povuče crta". Nudili su mi u Holandiji sve i svašta, tamo je droga >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dostupna na svakom ćošku. Ali, ja se toga užasavam - rekao je popularni kralj narodne muzike u intervjuu za Vesti online, dodavši i da u poslednje vreme nije čuo neku dobru pesmu, bar ne kao onakve kakvu su pevači "stare garde" nekada snimali.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šaban Šaulić: Nudili su mi drogu, ali se toga užasavam

Izvor: Dzungla.org, 15.Sep.2013

Pevač Šaban Šaulić važi jednog od najboljih srpskih narodnih pevača. Posle višedecenijske karijere, pevač je otkrio da su mu nudili da proba drogu, ali da nikada nije želeo da je proba.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.