SUPERHEROJI ZAISTA POSTOJE Betmen, Spajdermen i ekipa spasli dečiju bolnicu od Džokera

Izvor: Blic, 03.Maj.2015, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERHEROJI ZAISTA POSTOJE Betmen, Spajdermen i ekipa spasli dečiju bolnicu od Džokera

Dok fanovi stripa sa nestrpljenjem izčekuju da se u bioskopima pojavi novi film sa njihovim omiljenim junakom, specijalna policijska jedinica iz Teksasa je oživela nekoliko superheroja i priredila fantastičnu predstavu u kojoj su jednu dečiju bolnicu spasli od zlog Džokera!

Ceo događaj se odigrao u utorak u Dečijem medicinskom centru u Teksasu.

Devet policajaca se prerušilo u super heroje, među kojima su bili Spajdermen, Betmen, Kapetan Amerika, Ajron Men, Vonder >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Vumen i drugi, i svi oni su bili na specijalnom zadatku čiji je cilj bio hapšenje zlog Džokera optuženog da je pokrao decu u pomenutoj bolnici.

Naravno, Džoker nije imao nikakve šanse protiv brojčano nadmoćnih superheroja kojima nije trebalo mnogo da ga uhvate.

- Predao se čim je shvatio da je u manjini - rekao je viši policijski službenik, Met Harmatuk, koji je u ovom fantastičnom policijskom performansu bio Supermen.

Ovo je svakako lep primer kako policija, i pored svojih redovnih dužnosti, na veoma originalan način pomoću dečijih idola ulepša dan mališanima i pošalje poruku da se ne isplati krasti.

Ovi policajci su dokaz da superheroji zaista postoje!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.