SPEKTAKULARNI KONCERT Brena zatvorila Veliku Gospojinu

Izvor: Blic, 31.Avg.2015, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPEKTAKULARNI KONCERT Brena zatvorila "Veliku Gospojinu"

Poslednje večeri "Velike Gospojine", nešto posle 23.00 sata Lepa Brena je počela koncert u Novom Bečeju.

Spektakularnim nastupom, koji je upotpunjen koreografijom za koju su bili zaduženi Milan i Katarina Gromilić, Lepa Brena je izazvala oduševljenje kod publike.

Brena je koncert počela pesmom "Metak sa posvetom" a onda se obratila publici rečima:

- Dobro veče Novi Bečej! Dobrodošli - što je publika pozdravila gromoglasnim aplauzom a onda su usledile >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << neke od Breninih najlepših pesama.

Pevačica je otpevala "Uđi slobodno", potom "Grad", " Beli se beli, moj beli biseru"

"Recite mu da ga volim" a razdragana publika u Novom Bečeju prihvatila je svaku Breninu pesmu i pevala u glas sa pevačicom.

Brena je pevala i "Miki", "Udri Mujo", "Robinja" i još mnogo hitova iz dugačke karijere na koncertu koji je trajao duže od dva sata.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Duge noge za igranje: Pogledajte šta otkriva Brenina haljina

Izvor: Blic, 31.Avg.2015

Pevačica Lepa Brena oduševila je više desetina hiljada ljudi koji su došli da je čuju na ovogodišnjoj manifestaciji "Velika Gospojina" u Novom Bečeju...Pogledajte kako je bilo na nastupu:..Lepa Brena je koncert počela pesmom "Metak sa posvetom", a publika ju je odmah pozdravila gromoglasnim aplauzom...Koreografijom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.