ŠOKIRA NAKON SKANDALA Marko Bulat: Je*em kravu!

Izvor: Press, 22.Avg.2017, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKIRA NAKON SKANDALA Marko Bulat: Je*em kravu!

Pevač Marko Bulat opet se našao u centru skandala kada su njega i njegovu suprugu po drugi put uhvatili sa drogom.
Foto: Beogradnoću
Marko je pred policijom pokušao da se izvuče i rekao da im je droga podmetnuta, ali je njegova supruga Marija priznala da su narkotici njeni i tako zaradila prekršajnu prijavu.
Bulat, međutim, ne odustaje od priča o podmetanju i spletkarenju, pa je juče >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pokušao još nesrećnije da se opere od svega.
On je, naime, na Instagramu ispričao vic, koji, kako tvrdi, apsolutno odgovara njegovom stanju.
- Znate onaj vic o čoveku koji je muzao kravu. Ona stalno prosipala mleko, pa joj on vezivao noge svim pertlama koje je imao.Kad je na kraju iskoristio i kaiš, spale su mu pantalone, a baš tad naišao komšija i pitao ga šta radi. „Je*em kravu, ništa mi drugo ne bi verovao”, odgovorio mu čovek. Tako i ja, šta god da kažem, neće mi verovati - ispričao je Bulat na Instagramu.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.