SLEPA ŽENA 20 GODINA ŽIVELA PORED SINOVLJEVOG SKELETA: Kuća smrdela na buđavu hranu, ali ne i na leš (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Sep.2016, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLEPA ŽENA 20 GODINA ŽIVELA PORED SINOVLJEVOG SKELETA: Kuća smrdela na buđavu hranu, ali ne i na leš (FOTO)

Ovakav scenario teško da bi napisao i Alfred Hičkok. Naime, kuća Rite Volfenson u Bruklinu bila je toliko puna đubreta i prenatrpana stvarima da je izgledala kao deponija. U svom tom neredu, ova starija, slepa žena je čak 20 godina živela ne znajući da se među nabacanim stvarima nalazi i skelet njenog sina Luisa.

Njegove ostatke pronašla je 15. septembra rođaka Džozet Bakman kada je ušla u kuću ne bi li Riti odnela neke stvari u bolnicu. I dalje je na sebi imao farmerke, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << čarape i majicu. Kada je policija ispitala Ritu, ona je istakla da se njen sin odselio pre ko zna koliko godina.

Hoarder mom possibly unaware of son's corpse in her own home https://t.co/5WoV3UsH7l via @nypmetro Not sure how I would react.

— Dorothy Breininger (@DORTHYtheORGNZR) 27. септембар 2016.

- Soba je izgledala kao neka čudna verzija Hičkokovog "Psiha" - izjavili su policajci koji su sa nevericom posmatrali prostoriju punu paučine i đubreta. Kažu da je soba smrdela na ubuđalu hranu, ali ne i na telo u raspadanju.

Ostaci su odneti na analizu. Rođaci kažu da su VolfeNsonovi imali dva sina, Luisa koga nisu videli 20 godina i koji bi danas imao 49 godina i Majkla, koji je preminuo 2003. godine u 38. godini.

Ritin brat Džozef kaže da godinama nije bio u kontaktu sa njom i da ona sada živi u jednom domu za stare.

(Telegraf.rs / Izvor: nypost.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.