Izvor: Blic, 26.Sep.2016, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SILOVANJE, NASILJE, PRELJUBA Za šta su sve Albert Nađ i njegova bivša supruga optužili jedno drugo

Dok svetski mediji ovih dana bruje o razvodu Anđeline Džoli i Breda Pita, srpsku javnost potresa skandal koji je stravičan podsetnik na to kako jedan bračni brodolom može da ima dugoročne i teške posledice po jednu porodicu.

Drama u koju su upleteni Albert Nađ i njegova bivša supruga Jelena, te njihovo troje dece, prerasla je okvire estradnog skandala i postala ozbiljan slučaj kojim se sada bavi i policija.

Proslavljeni fudbaler Partizana od Jelene se zvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << razveo 2013. godine, iako je njihov porodični dom napustio tri godine ranije. Razišli su se u lošim odnosima, a Nađ je ubrzo nakon toga stupio u brak sa Mirnom, sa kojom je dobio ćerku Helenu.

Javnost je za nesuglasice sa bivšom suprugom saznala još 2014, kada je Jelena prvi put javno optužila Alberta da ne plaća alimentaciju, ali je on te optužbe negirao i tvrdio da su mu deca najvažnija.

Krajem 2015. godine, Albert je podneo zahtev za ukidanje alimentacije, a sud je odlučio da mu se iznos smanji za 60 odsto, pa je umesto 2.000 evra, alimentacija smanjena na 800 evra.

Još tada je Jelena medijima govorila da Albert duguje čak 30.000 evra za neisplaćenu alimentaciju, te da njihova deca Nemanja (20), Nikola (11) i Jana (8)  žive na ivici egzistencije, sa njenom platom od 25.000 dinara.

- Kakav je on otac, dovoljno govori to što je najstarijeg sina prijavio policiji za uznemiravanje jer mu je tražio pomoć. Zamislite kako je našoj deci koja žive na ivici egzistencije, a otac im je zaradio milione - rekla je tada Jelena, i istakla da je njihov brak okončan jer ju je zlostavljao.

Situacija je eskalirala početkom ovog meseca, kada je Jelena u javnost iznela stravične optužbe na račun bivšeg supruga i detalje fizičkog i seksualnog nasilja koje je trpela tokom trajanja njihovog braka.

Ovog puta, Albert nije ostao nem na njene izjave. Gostujući u jednoj emisiji, zajedno sa sadašnjom suprugom Mirnom, ponovio je da su mu deca na prvom mestu, ali da sa sinovima i ćerkom iz prvog braka nije u kontaktu. Priznao je da je bio na saslušanju povodom krivične prijave koju je Jelena podnela protiv njega, te da zbog toga ne sme da iznosi detalje u javnost. Rekao je da je bilo kašnjenja u plaćanju alimentacije, ali da je sve svoje dugove izmirio, a optužbe za zlostavljanje i silovanje je oštro demantovao.

Pročitajte i:

Jelena mu je uzvratila gostovanjem na televiziji, i potresnom ispovešću u kojoj je u suzama ispričala da ju je bivši muž prvi put udario dok je bila u drugom stanju, zbog čega njihov najstariji sin i danas ima problema sa očima.

Svojom najvećom greškom koju sebi nikada neće moći da oprosti nazvala je trenutkom kada je Albert pokušao da je siluje pred starijim sinom, koji je pokušao da je zaštiti, i što ga tada nije prijavljila za nasilje, verujući da će to da prestane.

Ona je iznela i tvrdnje da je Albert samo tri puta dao novac za alimentaciju, da je odbio da plati operaciju očiju njihovog sina, a to je potvrdio i najstariji sin. Jelena je priložila i dokumentaciju koja potvrđuje sve što je navela.

Nađ je ponovo rešio da odgovori Jeleni televizijskim gostovanjem. Bivšu je nazvao manipulatorkom, a optužbe da joj nije davao novac objasnio je time da joj je davao pare u kešu. Kao razlog razvoda naveo je saznanje da ga je supruga varala sa saigračem iz Partizana. Priznao je da je zato tražio utvrđivanje očinstva za ćerku, i da je prijavio sina policiji.

- Sticajem okolnosti, 2015. godine mi se rodila ćerka, a meni se u tom periodu desila povreda ahilove tetive. Do tada sam ih svaki dan vozio u školu, a kada sam prestao da ih opslužujem prestaje svaki kontakt sa mnom. Prijavio sam sina jer sam mislio da će da se trgne. On mi je opsovao majku. Rekao sam mu da nisam u istoj finansijskoj situaciji kao nekad. Sada se viđam samo sa srednjim sinom. On ima strah jer živi sa majkom i sa njenom porodicom gde je pod stalnim pritiskom – rekao je Nađ i dodao:

- Nisam tukao svoju ženu u trudnoći. Nisam je tukao nikada. Sin me je prijavio jer njime manipulišu.

Optužbe o zlostavljanju odbio je da komentariše, a umesto toga pokazao je preteće poruke koje mu je Jelena slala, pune uvreda i stravičnih reči upućenih njegovoj ćerki Heleni, te optužio bivšu da ga je posvađala sa porodicom. Izrazio je i sumnje da Jelena i njena majka bave crnom magijom.

Jelena mu je odgovorila na društvenim mrežama.

- Ovo je naša istina i tvoja sramota - poručila je ona.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.