Izvor: Blic, 02.Okt.2016, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKSI MAMA Marija Karan pokazala savršene trbušnjake

Glumica Marija Karan postala je mama dečaka Marka Lea krajem februara, ali je nakon nekoliko meseci uspela da vrati devojačku liniju.

Lepa Srpkinja objavila je fotografiju na Instagramu, nastalu tokom šetnje sa sinom holivudskim brdima, ali njenim pratiocima je upalo u oči da zgodna mama izgleda bolje nego ikada.

Pročitajte još:

A kako Marija nikada nije krila da redovno posećuje teretanu, otuda nema dileme otkuda joj savršeni trbušnjaci samo sedam meseci nakon porođaja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SEKSI MAMA Marija Karan pokazala savrsene trbusnjake

Izvor: medio.rs, 02.Okt.2016

Glumica Marija Karan postala je mama dečaka Marka Lea krajem februara, ali je nakon nekoliko meseci uspela da vrati devojačku liniju...Lepa Srpkinja objavila je fotografiju na Instagramu, nastalu tokom šetnje sa sinom holivudskim brdima, ali njenim pratiocima je upalo u oči da zgodna mama izgleda...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.