Rio de Žaneiro iz ptičije perspektive (VIDEO)

Izvor: B92, 14.Avg.2014, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rio de Žaneiro iz ptičije perspektive (VIDEO)

Rio de Žaneiro je destinacija snova za brojne putnike širom sveta. To je grad dobre muzike, odlične hrane i neverovatnog seksepila.

Iako svi vole Rio zbog karnevala, najveća atrakcija grada je ipak statua Isusa na brdu Korkovado ali i poznato brdo Glava Šećera sa žičarom koja ide do njegovog vrha.

Gotovo celo područje Rio de Žaneira je upisano na UNESCO listu mesta svetske baštine u Americi. Od najviših vrhova Nacionalnog parka Tižuka do mora, planinu Korkovado >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa slavnom skulpturom Krista Spasitelja i brda iznad zaliva Gvanabara uključujući urbani krajolik duž uvale Kopakabana.

Iako je Rio daleko, možete mu se diviti na slikama i snimcima, a ovaj koji smo odabrali, prikazuje ga iz ptičije perspektive.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rio de Žaneiro kakav još niste videli (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 14.Avg.2014

Rio de Žaneiro, grad lepih žena, karnevala, prelepih plaža i dobre muzike, iz ptičje perspektive izgleda još čarobnije ..Rio de Žaneiro ili “januarska reka”, nekadašnji glavni grad Brazila, jedna je od omiljenih i atraktivnijih turističkih destinacija na svetu...Poznat je po karnevalima...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.