Razvela se 29. decembra i u Novu godinu ušla kao slobodna žena

Izvor: Press, 05.Jan.2017, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razvela se 29. decembra i u Novu godinu ušla kao slobodna žena

Glumica Hali Beri je u Novu godinu ušla kao razvedena žena. Ona se zvanično razvela od supruga glumca Olivija Martineza 29. decembra 2016. godine kada je sudija konačno potpisao papire i ozvaničio razvod.
foto: superzena.b92.net
Oskarovka će sa svojim bivšim suprugom deliti starateljstvo nad njihovom zajedničkim sinom Mateom. 

“Pristajem na dogovor sa drugom stranom o zajedničkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << starateljstvu za dobrobit deteta”, stoji u izjavi koju su poptpisali sada bivši bračni partneri. Prema papirima, ni podela imovine još nije završena. 

Međutim, oni nisu precizirali ništa o terminuma poseta kako bi zaštitili privatnost obe strane. Hali je kao razlog podnošenja zahteva razvoda navela “nepomirljive razlike” između nje i supruga. 

Podsetimo se, par je predao papire za razvod u oktobru 2015. godine i tada su rešili da se rastanu u miru i da će nastaviti svako svojim putem, ali da će se poštovati i gledati ono što je najbolje za njihovog sina.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SADA JE I ZVANIČNO: Razvela se Hale Beri, a zbog ovoga je požurila da to uradi PRE 2017. godine! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Jan.2017

Slavni holivudski par, Hale Beri i Olivije Martinez, zvanično su u poslednjoj nedelji decembra prošle godine stavili tačku na svoj brak, koji je trajao od 2013. godine...Glumica je želela da se razvede od svog supruga, godinu dana starijeg francuskog kolege Olivija Martineza, pre nego li se završi...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.