Rasprodat parter za Vaja kon dios, otvara se i nivo 400

Izvor: Press, 10.Okt.2013, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasprodat parter za Vaja kon dios, otvara se i nivo 400

Preostale karte za koncert "Vaya Con Dios" mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, biletarnici Kombank arene i putem sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

"Vaya Con Dios" će nastupiti u Kombank areni u sklopu oproštajne turneje, a koncert organizuje "Playlive" produkcija. 

Bend su 1986. godine osnovali pevačica Deni Klajn, Dirk Šufs (Dirk Sćoufs) i Vili Lambregt (Willy Lambregt).

Svetsku slavu stekli su pesmama "Just A Friend Of Mine", "What''s >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << a Woman?", "Nah Neh Nah", "Don''t Cry for Louie", "Puerto Rico", "Heading for a Fall", "Johnny", "Sunny Days" i "Don''t Break My Heart".

Ulazi Arene se otvaraju od 19.30 časova, koncert počinje u 21 sat, a organizatori apeluju na posetioce da dođu što ranije kako bi se izbegle gužve na ulazima.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vaya Con Dios – Don’t Cry For Louie

Izvor: Scandal.rs, 10.Okt.2013

Uoči nastupa 12. oktobra u Kombank areni zahtevi belgijske grupe “Vaya Con Dios”.  skromni su i usmereni ka tome da se osećaju prijatno u srpskoj prestonici i da publici pruže što bolji doživljaj na koncertu, saopštili su organizatori.

Nastavak na Scandal.rs...

POMAMA ZA VAJA KON DIOS: Rasprodat parter, otvara se nnivo 400!

Izvor: Kurir, 10.Okt.2013

BEOGRAD - Ulaznice za stajanje u parteru za koncert belgijske grupe "Vaja kon dios" su rasprodate, za ostale kategorije ostalo je još malo karata, tako da su organizatori odlucili da zbog velikog interesovanja, puste u prodaju ulaznice za nivo 400 po ceni od 2.000 i 2.200 dinara...Preostale karte za...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.