Pripremite maramice: Ova tužna scena izbačena je iz filma Ustvari ljubav!

Izvor: Blic, 26.Nov.2015, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pripremite maramice: Ova tužna scena izbačena je iz filma "Ustvari ljubav!

Film "Ustvari ljubav" jedan je od najomiljenijih prazničnih filmova svih vremena, a deset godina nakon što je prvi put prikazan, reditelj Ričard Kertis otkrio je nešto o ovoj romantičnoj komediji što niste znali.

Podsetimo, u filmu "Ustvari ljubav" prepliće se nekoliko priča koje svaka na svoj način govore o ljubavi. Prvobitna namera je bila da među njima bude još jedna ljubavna priča, koja je na kraju izbačena iz filma, a koju tek sada prvi put imamo priliku da vidimo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Reditelj je otkrio da mu je veoma žao što su morali da izbace priču o direktorki škole, koju igra En Rid, i njenoj smrtno bolesnoj partneri Džeraldin, koju igra Frensis de la Tur.

Pogledajte ovu veoma emotivnu scenu koja će vam sigurno izmamiti suze:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.