Izvor: Blic, 22.Okt.2016, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princ Albert kupio kuću u kojoj je odrasla njegova majka Grej Keli

Princ Albert od Monaka kupio je kuću u Filadelfiji u kojoj je njegova majka Grejs Keli odrasla i gde je prihvatila bračnu ponudu od njegovog oca Princa Renijea od Monaka 1955. godine.

Princ Albert potvrdio je za časopis "People" da je on kupac koji je nedavno nabavio dom sa šest spavaćih soba u kvartu Ist Fols i rekao da je kuća lepa i posebna za njegovu porodicu.

Princ je rekao da planira da poseti grad u utorak i da razmotri planove za kuću koji bi mogli da uključe >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prostor za muzej i kancelarije za porodičnu fondaciju.

Kuću je sagradio 1935. godine otac Grejs Keli, trostruki dobitnik Olimpijskog zlata za veslanje i poslovni čovek. Na znaku ispred kuće piše da ona spada u istorijske spomenike Pensilvanije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.