Predomislila se!

Izvor: Mondo, 29.Avg.2015, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predomislila se!

Supruga nekadašnjeg fudbalera i modna dizajnerka odlučila da se ipak pojavi na okupljanju grupe Spice Girls.

Viktorija Bekam je pristala da sarađuje sa ostalim "spajsicama", povodom 20 godina od osnivanja poznate grupe, ukoliko joj obaveze budu dozvolile.

Do sada se njeno ime nije pojavljivalo u medijima povodom godišnjice koja će se proslaviti sledeće godine.

Viktorija je trenutno zauzeta projektima oko svoje modne linije, a i nakon poslednjeg okupljanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je izjavila da se razočarala, pa su svi mislili da ona neće pristati ponovo na tako nešto.

Izgleda da se Viktorija predomislila i da ćemo imati prilike da je vidimo sa ostalim članicama na sceni.

Grupa Spice Girls je prodala 85 miliona primeraka albuma, što je čini najuspešnijom "girl" grupom svih vremena.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ponovo na bini: Viktorija Bekam će ponovo zapevati sa Spajsicama

Izvor: Story, 30.Avg.2015, 11:13

Bivša članica sastava i supruga Dejvida Bekama odličila je da se ponovo pridruži grupi Spice girls na bini....Viktorija Bekam, Foto: Instagram / victoriabeckham..Viktorija Bekam (41) će se pojaviti na ponovnom okupljanju Spice girls koje će se održati sledeće godine povodom 20. godišnjice od...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.