Izvor: Blic, 29.Sep.2016, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati komičar pokušao da podmiti majku devojke koju je silovao

Američki komičar Bil Kozbi, koji je optužen za seksualno zlostavljanje više od 50 žena, navodno je pokušao da podmiti majku jedne od devojaka koju je silovao.

Naime, Kozbi je majci Andree Konstand, koju je napastvovao 2004. godine, ponudio nepoznatu količinu novca, imanje koje bi ona odabrala, kao i plaćeno školovanje za Andreu.

Međutim, devojčina majka je uspela da snimi Kozbijevu ucenu, a snimak je potom predala sudu.

Inače, sud je u maju ove >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << godine odlučio da postoji dovoljno dokaza za suđenje Kozbiju koje je zakazano za 6. jun iduće godine.

Više od 50 žena optužilo je Kozbija za seksualno zlostavljanje počev od šezdesetih godina prošlog veka, a mnogi slučajevi u međuvremenu su zastareli. Poznati glumac mogao bi da bude osuđen na 10 godina zatvora u slučaju da bude proglašen krivim.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.