Posramljeni pas spustio nos do poda (VIDEO)

Izvor: S media, 18.Mar.2011, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posramljeni pas spustio nos do poda (VIDEO)

Koliko su psi prepredeni i koliko su sposobni da glume, dokazuje Denver koji se našao na osuđeničkoj klupi zbog krađe mačje hrane. Njegove je reakcije teško opisati rečima, ali recimo samo da džukela dobro zna što je uradila.

Korisnik YouTubea postavio je video istragu u svom domu. Naime, neko od ukućana je pojeo mačiju hranu. Sumnja je prvo pala na jednog psa, ali on je kulerski ignorirao sve optužbe.

Ali kad je došao do drugog, Denvera, krivica je bila očita. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Denver se prvo strašno postideo, spustio glavu i nije se čak usudio da pogleda gazdu u oči. Ali kako mu je ovaj uporno gurao ambalažu hrane pod nos i ispitivao 'ko je pojeo mačije slatkiše', Denver se sve više gubio, pa je čak i počeo da se ljuti jer je otkriven.

Lopov je primereno kažnjen, premda nekako sumnjamo da je kazna dugo trajala. Ako ništa drugo, treba mu priznati sposobnost izražavanja emocija.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

(net.hr)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pas se postideo što je ukrao mačiju hranu (video)

Izvor: SrbijaNet.rs, 19.Mar.2011, 08:55

Jedan Amerikanac postavio je pre deset dana na Jutjub snimak svog kućnog ljubimca, ženke labradora po imenu Denver, koja je dokazala da su psi itekako svesni kada nešto skrive. Autor snimka objasnio je u opisu da je po povratku kući shvatio

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.