Popularni glumac brutalno pretučen (+16 VIDEO)

Izvor: S media, 18.Okt.2011, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popularni glumac brutalno pretučen (+16 VIDEO)

Glumac Šaja Labuf se tokom nedavnog razuzdanog noćnog provoda posvađao s izvesnim mladičem Majkom i izvukao deblji kraj. Brutalno je pretučen na ulici.

Glumac Šaja Labuf je brutalno pretučen od strane izvesnog Majka, koji ga je napao na ulici. Obojica su bili pod dejstvom alkohola, prepirali su se i na kraju, Šaja je izvukao deblji kraj.

Merilin Menson ispljuvan na nastupu!

Šaja Labuf imao kratku vezu sa Megan Foks

Šaja Labuf bi da snimi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dokumentarac o Mensonu

U kafiću je počela prepirka koju su nastavili van njega. Odmah po izlasku iz kafića, Majk je počeo da udara 25-godišnjeg glumca koji je pao na pod. U tom trenutku su mu u pomoć priskočili prolaznici koji su smirili situaciju.

Ako je sudeći po snimku, Šaja se te večeri nije baš najbolje proveo. Sledeći put će verovatno razmisliti o količini alkohola koju unese.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šaja Lebef dobio batine u Vankuveru

Izvor: Blic, 18.Okt.2011

Šaja Lebaf, zvezda filma “Transformers” dobio je batine kada se pijan sukobio sa nepoznatim momcima u Vankuveru, pišu američki mediji. Šaja Lebef u tuči..Poznati glumac se posvađao s nekim momcima u jednom baru u Vankuveru, a svađa je završila tučom na ulici...Pripiti Lebef je dobio nekoliko...

Nastavak na Blic...

Popularni glumac Šaja Labaf brutalno pretučen

Izvor: medio.rs, 19.Okt.2011, 02:02

Glumac Šaja Labaf se tokom nedavnog razuzdanog noćnog provoda posvađao s izvesnim mladičem Majkom i izvukao deblji kraj. Brutalno je pretučen na ulici.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.