Pola Makartnija na koncertu napali skakavci

Izvor: Dzungla.org, 08.Maj.2013, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pola Makartnija na koncertu napali skakavci

RIO DE ŽANEIRO – Tokom nedavnog koncerta koji je održao u Brazilu, Pol Makartni je bio suočen sa najezdom skakavaca. Koncert je počeo u normalnim okolnostima, ali je ubrzo na desetine insekata počelo da saleće britanskog muzičara. Skakavci su se pojavili iznenada na sceni u toku samog nastupa, padajući na Makartnija, njegov mikrofon i gitaru, i skačući svuda naokolo. Bivši Bitls, međutim, ni u jednom trenutku nije izgubio pribranost, pevajući kao da je sve u najboljem redu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << Samo je povremeno prelazio rukom po odeći kako bi rasterao napadne insekte. Skakavci nisu bili jedino iznenađenje večeri. Makartni je brazilsku publiku častio i sa nekoliko hitova Bitlsa kao što su ''Eight Days A Week'', „Paperback Writer“, „Let It Be“, „Hey Jude“, „We Can Work It Out“ i „Yesterday“.
Opširnije na Novosti

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pola Makartnija na koncertu napali skakavci!

Izvor: Svet plus, 08.Maj.2013

Tokom nedavnog koncerta koji je održao u Brazilu, Pol Makartni je bio suočen sa najezdom skakavaca.

Nastavak na Svet plus...

Pola Makartnija na koncertu napali skakavci

Izvor: Press, 09.Maj.2013, 09:20

Koncert je počeo u normalnim okolnostima, ali je ubrzo na desetine insekata počelo da saleće britanskog muzičara. .. Skakavci su se pojavili iznenada na sceni u toku samog nastupa, padajući na Makartnija, njegov mikrofon i gitaru, i skačući svuda naokolo. .. Bivši Bitls, međutim, ni u jednom...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.