Pogledajte kako izgleda takmičenje u jedenju čvaraka u kafani Kod Neđe debelog

Izvor: Cafe.ba, 21.Dec.2014, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako izgleda takmičenje u jedenju čvaraka u kafani Kod Neđe debelog

Prvo Svjetsko prvenstvo u brzom jedenju čvaraka održano je prošlog petka u Prijedoru u čuvenoj krčmi ''Kod Neđe debelog''. Prijedorčanin Mirsad Mrkalj uspio je da pojede najviše ''svinjskog smokija'', a nagradu je sam odabrao - polovne triglavke!

Takmičenje koje bi moglo da se svrsta u kategoriju "Vjerovali ili ne" privuklo je više stotina ljudi, ali samo je jedan uspio da slisti činiju čvaraka u rekordnom roku.

Mrkalj je uspe da pobjedi 15 drugih takmičara, >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << a umjesto skupocjenog trofeja kući je odnio polovne kape triglavke.

- Hvala vam za nagradu. Svala čast vama Srbima, znate da pravite čvarke ali ne znate da ih jedete - šaljivo je prokomentarisao šampion "čvarcijade".

Svjetski vicešampion je Emir Hodžić, kojem je pobjednik pobjegao za nekoliko čvaraka. On je kao uspomenu na ovo lijepo iskustvo kući ponio zanimljivu nagradu - komušu iz poplavljenog kukuruza!

Trećeplasirani Goran Gavrić Grga kao proznanje je dobio original "starke" stare 20 godina!

Iako je čvarke obezbijedila kafana, neki od takmičara su sa sobom donijeli svoje čvarke.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.