Pogledajte kako gorila brejk-densuje

Izvor: Blic, 21.Jun.2011, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako gorila brejk-densuje

Ime mu je Zola i on je najnovija internet zvezda koja svoju slavu duguje "Jujtjubu" i opasnim brejkdens pokretima. I da, on je gorila.

Zola ima devet godina i stanovnik je Zoo vrta iz Kalgarija u Kanadi, ali potiče iz drugog Zoo vrat u Bronksu, pa se u šali pretpostavlja da je brejk-dens pokrete pokupio u nekom getu.

Zola voli da se igra u vodi, ali i da đuska uz muziku, što rado čini od kako je rođen.

Neki od čuvara iz Zoo vrta tvrde i da je mnogo talentovaniji za ples od njih samih, a vi pogledajte snimak i prosudite sami.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majmunski brejk-dens(VIDEO)

Izvor: S media, 21.Jun.2011

Najnovija internet zvezda je gorila po imenu Zola, koja se proslavila svojim snimkom na Jutjubu. Pogledajte snimak koji je obišao svet i poslao Zolu pravo u vrh svetskih top brejk- densera...Zola je gorila koja živi u Zoo vrtu u Kanadi i ima devet godina. S obzirom da je toliko dobra u tome što radi,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.