Izvor: N1 televizija, 17.Feb.2017, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela prodaja ulaznica za koncert Nika Kejva u Beogradu

Ulaznice za koncert Nika Kejva i njegovog benda The Bad Seeds, koji će se održati 28. oktobra u Kombank Areni, puštene su u prodaju na svim prodajnim mestima CS Eventima i na blagajnama Kombank arene, Bilet centra Beograda, Ušće Šoping centra, Doma omladine. Ulaznice se mogu kupiti i putem sajtova Eventima i Arene.

Izvor: YouTube/

Ulaznice koštaju 2.990 dinara za parter, 3.990 za tribine sa strane i 3.590 za tribine naspram bine. Sva mesta na tribinama nalaze se >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << na donjem prstenu Arene, dok gornji prsten nije ni pušten u prodaju.

Jedna od najupečatljivijih pojava svetske muzičke scene, cenjeni autor i izvođač, Nik Kejv sa svojim bendom The Bad Seeds, nastupiće 28. oktobra u Kombank areni.

Kejv i The Bad Seeds će održati koncert u okviru svoje svetske turneje na kojoj predstavljuju album “Skeleton Tree“ koji se našao na prvim pozicijama brojnih svetskih lista slušanosti dok mu je Guardian poverio pet zvezdica i opisao kao “remek delo ljubavi i razaranja“.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počela prodaja ulaznica: Nick Cave & The Bad Seeds u Kombank Areni

Izvor: Story, 17.Feb.2017

Ulaznice za koncert Nick Cavea & The Bad Seeds koji će se održati 28. oktobra u Kombank Areni, u prodaji su od danas, petka, 17. februara .

Nastavak na Story...

Na Kejva za 25 evra

Izvor: Mondo, 17.Feb.2017

Od danas počela prodaja karata za koncert Nika Kejva i grupe Bed sids (The Bad Seeds) 28. oktobra u Kombank Areni u Beogradu...Ulaznice, po ceni od 2.990 dinara, mogu se kupiti na prodajnim mestima Eventima i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Ušće šoping centra, Doma omladine,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.