Pevačica progovorila o batinama!

Izvor: Mondo, 02.Jul.2016, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica progovorila o batinama!

Dunja Ilić otkrila ko joj je naneo povrede. Bila u policiji, ali niko nije priveden.

Pevačica koja živi u Prištini šokirala je javnost slikama svog krvavog lica, uz koje je napisala da je dobila batine od "poznanika" i nije otkrila više detalja.

BRAVO, MUŠKARČINE: Dunja o napadu

Sada je za "Informer" rekla da je napadnuta u širem društvu, nakon rasprave o Srbiji, ali i da je otišla u policiju da prijavi napad.

"Ja sam došla u Prištinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << jer sam se zaljubila u Albanca, ali zbog toga što sam Srpkinja, ovde nisam mogla da nađem ni posao ni prijatelje", počela je ona.

"Napali su me moji poznanici, jer je bila žestoka rasprava u vezi sa Srbijom koja je trajala satima i zahuktala se. Ne smem da kažem tačno o čemu se radi, jer sam još uvek u Prištini i plašim se za svoj život. Njih je bilo više, jedan mi je doneo i poklon, ali sve se završilo batinama. Bila sam u policiji ali niko nije priveden, mislim da je slaba vajda od toga", rekla je ona.

"Moj dečko Albanac i ja dogovorili smo se da ne pričamo o politici, ali nekoliko puta smo se ipak raspravljali o tome. Ponekad osećam grižu savesti što živim sa Albancem, ali ne mislim da sam zbog toga zaslužila da me neko prebije. Pljuju me ljudi iz Srbije, a njih sam i branila tokom te svađe", rekla je ona.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.