PROGOVORILA Evo šta je Lukasova Sonja rekla o razvodu

Izvor: Blic, 28.Avg.2015, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROGOVORILA Evo šta je Lukasova Sonja rekla o razvodu

Još uvek zakonita supruga folk pevača prvi put je progovorila o agoniji kroz koju prolazi.

- Ovo je prvi i jedini put da ću nešto reći na temu razvoda. Sve ono što je u medijima do sada objavljivano, neke izjave koje su meni pripisivane, najobičnije su izmišljotine i rečenice pune laži. Dok ne bude sve konkretno i zakonski rešeno, ja o razvodu nemam šta da kažem, jer nije reč o banalnoj stvari, već o ozbiljnoj životnoj situaciji. Trenutno sam u Nemačkoj i posvećena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sam svojim ćerkama, jer mi je to najvažnije. Takođe, preokupirana sam poslovnim obavezama, budući da već godinama vodim privatni biznis – ispričala je Sonja i opisala šta oseća prema svom suprugu.

- O Aci ne mogu ništa ružno da kažem, posebno zbog toga što smo oboje roditelji naše Viktorije. Ostajem dosledna sebi i svojoj odluci da ne komentarišem nikoga i ništa, a ponajmanje svoj brak. Uopšte me ne zanima ko, šta i zašto priča, ja nisam deo tog malograđanskog cirkusa i primitivizma - zaključila je Sonja Vuksanović u razgovoru za "Story".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.