POGLEDAJTE KAKO SADA IZGLEDA Zagazila je u šestu deceniju života, a i dalje opravdava svoj nadimak Telo (FOTO)

Izvor: 24sata, 30.Okt.2014, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGLEDAJTE KAKO SADA IZGLEDA Zagazila je u šestu deceniju života, a i dalje opravdava svoj nadimak "Telo" (FOTO)

Iako je u martu napunila 50 godina, El Mekfirson i dalje opravdava svoj nadimak "Telo". Australijska manekenka kaže da za mladalački izgled u šestoj deceniji može da se zahvali zdravom stilu života, i prečišćavanju organizma sa kojim je krenula pre deset godina.

El tvrdi da joj veliki 50. rođendan nije teško pao, jer se već godinama priprema za ovu fazu života prečišćavanjem organizma.

El Mekfirson | Foto: Profimedia.rs

- Nisam se osećala kao >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << da je 50. rođendan neka prekretnica, možda zato što sam se dugo pripremala za ovu fazu života. U četrdesetim godinama sam počela da se fokusiram na zdravlje i velnes. Prestala sam da pijem alkohol i da uzimam sve lekove, čak i aspirin, i počela sam da zaista prečišćujem organizam - otkriva lepotica.

El Mekfirson | Foto: Profimedia.rs

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.