PEVAČ POKRENUO HUMANITARNU AKCIJU Rokvić pomaže mladom džudisti da ode na lečenje

Izvor: Blic, 28.Maj.2016, 07:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEVAČ POKRENUO HUMANITARNU AKCIJU Rokvić pomaže mladom džudisti da ode na lečenje

Pevač Nikola Rokvić pokrenuo je humanitarnu akciju "Želja za životom" kako bi pomogao džudisti Igoru Nurkiću (18) koji boluje od leukemije.

U okviru ove akcije ponudio je novi, neotpakovan uređaj s garancijom "iPad pro" sa početnom cenom od 85.000 dinara. Uređaj je, inače, kupljen u specijalizovanoj prodavnici za 143.000 dinara.

Prvi koji se javio putem Tvitera je Nebojša Krstić, marketinški ekspert i bivši savetnik Borisa Tadića, koji je ponudio 90.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dinara.

Pročitajte još:

- Sav prihod ide za Igora i njegovo lečenje. Akciju "Želja za život" pokrenuo sam da skupimo novac za njega, koji se iznenada našao u veoma teškoj situaciji - napisao je Nikola na svom fejsbuk profilu.

Licitacija i dalje traje, a niko zasada nije ponudio veću cenu. Uz to, Nikola nudi i muzičke želje.

- Počela je licitiranjem od 5.000 dinara i svako ko učestvuje može da mi naruči muzičku želju koju ću ispuniti. Za manje od tri sata uspeli smo da prikupimo 355.000 dinara samo na Tviteru, i to sa dve anonimne uplate od po 100.000 dinara. Podržite akciju i spasite mladost. Slikajte uplatnicu i pošaljite mi uz naručenu muzičku želju koju ću ispuniti ovih dana - napisao je Rokvić.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.