PEDESET NIJANSI BEZ DONJEG VEŠA Glumica zapanjila seksi stajlingom na premijeri

Izvor: Blic, 03.Feb.2017, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEDESET NIJANSI BEZ DONJEG VEŠA Glumica zapanjila seksi stajlingom na premijeri

Glumica Dakota Džonson pokazala je sve svoje čari na premijeri filma "Pedeset nijansi mračnije" u Los Anđelesu.

Dakota se na crvenom tepihu pojavila u haljini koja je u isto vreme i veoma elegantna i veoma provokativna, a zbog dubokog dekoltea ispod kojeg nije imala brushalter.

Ćerka glumaca Melani Grifit i Dona Džonsona ponosno je pozirala na crvenom tepihu, a sa nje nije mogao da skine pogled ni njen kolega iz filma Džejmi Dornan.

Ovo je drugi deo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << popularne filmske franšize, nastale po istoimenom erotrskom romanu. Poslednji deo trilogije u bioskope stiže najverovatnije sledeće godine.

Dakota je u nedavnom intervjuu rekla da su se ona i Džejmi veoma zbližili na snimanju, te da joj snimanje scena seksa ovog puta nisu toliko teško pale kao u prvom delu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) SVI SU GLEDALI U NJEN DEKOLTE: Glumica zapanjila izgledom na premijeri 50 nijansi mračnije

Izvor: Kurir, 03.Feb.2017

...Ćerka glumaca Melani Grifit i Dona Džonsona pozirala je na crvenom tepihu, a pogled nije mogao da sakrije ni njen kolega iz filma Džejmi Dornan..Autor: EPK,Foto: Profimedia

Nastavak na Kurir...

Zavirite u najraskošniju scenu "50 nijansi - Mračnije"

Izvor: Blic, 03.Feb.2017

Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u „Pedeset nijansi – Mračnije“, drugom nastavku svetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“. Posle velikog hita iz 2015. koji je zaradio preko 560 miliona dolara širom sveta, novi nastavak stiže za Dan...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.