UŠAO U ISTORIJU: Njegove snimke na Jutjubu prati 100 miliona korisnika! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 25.Jan.2015, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŠAO U ISTORIJU: Njegove snimke na Jutjubu prati 100 miliona korisnika! (VIDEO)

Feliks “Pjudipaj” Kjelberg uspeo je u nečemu što je pre nekoliko godina bilo potpuno nezamislivo – postao je prvi individualni autor koji je na svom kanalu prikupio 100 miliona pretplatnika.
Otkako se to dogodilo pre manje od dva dana, verovatno najpoznatiji Jutjuber već je prikupio i više od 360 hiljada novih pretplatnika, što znači da njegove objave na popularnom servisu prati više od 100 miliona i 360 hiljada ljudi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<

PewDiePie izgubio je trku do 100 miliona pretplatnika od indijskog muzičkog kanala T-Series, koji trenutno prati 109 miliona ljudi, ali kad je reč o individualnim kreatorima sadržaja, niko mu nije ni blizu.
Treće mesto na Jutjubu iza njega i kanala T-Series drži kanal “5-Minute Crafts” s više od 60 miliona pretplatnika.
Ove nedelje Pjudipaj (“PewDiePie”) oženio je i dugogodišnju devojku i bivšu Jutjuberku Marziju Bizonjin, a snimak njihove razmene zaveta trenutno je na drugom mestu trendinga na sajtu.



The post UŠAO U ISTORIJU: Njegove snimke na Jutjubu prati 100 miliona korisnika! (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Tata Joj Je Rekao Da Siđe Sa Stola, a Njena Reakcija Je Preslatka

Izvor: 011vodič.com, 25.Jan.2015

Lola, devojčica u videu ima svega 15 meseci, a već je prava svađalica.. Ovaj dragoceni trenutak pokazuje srdačni razgovor između Lole i njenog oca.. Otac joj je rekao da siđe sa stola, a ona je odmah započela raspravu…. Pogledajte i podelite video s prijateljima:. . The post Tata Joj Je Rekao...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.