Ovako izgleda SUPRUGA Darka Filipovića! (FOTO)

Izvor: Press, 12.Avg.2017, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgleda SUPRUGA Darka Filipovića! (FOTO)

Posle ovoga će vam biti jasno zašto je tako ljubomorno čuva za sebe.
Foto: Instagram
Pevač Darko Filipović koji je šest godina postao otac, u poslednje vreme je objavio nekoliko fotografija sa svojom ćerkom, ali na njegovom profilu na instagramu malo je fotografija sa njegovom izabranicom.
Njegova supruga Jasmina rodila je malu Nastju 9. septembra 2011. godine, a danas izgleda kao bomba >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << bez obzira na to što je iznela jednu trudnoću.
Osim fotografije guze svoje žene, pored koje je napisao "moje", na njegovom instagramu mogu se naći još samo dve fotografije s njom.
Ali su i one sasvim dovoljne da se vidi njeno telo u bikiniju zbog kog bi mogla da stane na crtu mnogim manekenkama, pa ne čudi što je Darko tako ljubomorno čuva od očiju javnosti.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.