Ova-slatka-devojcica-danas-sokira-ceo-svet

Izvor: medio.rs, 01.Sep.2014, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova-slatka-devojcica-danas-sokira-ceo-svet

Kada je bila mala, kao i sve druge devojčice interesovale su je bebe. Iz privatnog albuma pevačica je objavila jednu sliku sa svojom majkom. Malo ko bi je prepoznao.

Lejdi Gaga radoznalo posmatra bebu sa svojom majkom. Tada još ništa nije ukazivalo da će postati poznata i da će svojim neobičnim stavovima, ekscentričnim kreacijama ostavljati svet bez teksta i daha.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Ova slatka devojčica danas šokira ceo svet, da li je slučajno prepoznajete?

Izvor: 24sata, 01.Sep.2014

Kada je bila mala, kao i sve druge devojčice interesovale su je bebe. Iz privatnog albuma pevačica je objavila jednu sliku sa svojom majkom. Malo ko bi je prepoznao...Lejdi Gaga radoznalo posmatra bebu sa svojom majkom, piše portal žena.blic.rs...Lejdi Gaga | Foto: AP

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.