Otkriven razlog raskida najuvrnutijeg para

Izvor: Press, 28.Dec.2014, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriven razlog raskida najuvrnutijeg para

Otkriveno je ko je žena koja je kriva za razlaz slavnog para...
Vest o raskidu jednog od najuvrnutijih holivudskih parova, Tima Bartona i Helene Bonam Karter, iznenadila je mnoge, a sada je otkriven i razlog.
Kako piše Daily Mail, razlog prekida je druga žena, tačnije Bartonova asistentkinja Berenis Pecival koja sa slavnim rediteljem sarađuje već tri godine. Upravo je ona misteriozna žena koju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << su paparaci prošle godine uhvatili u Bartonovom zagrljaju, a navodno je ona bila 'važan faktor' tokom donošenja odluke o raskidu. Uprkos tome, Helena se jako trudila da spasi njihovu vezu.

'Mislila je da Tim prolazi kroz krizu srednjih godina i dala mu je prostor da to izbaci iz sebe. Ali , to se nikad nije dogodilo pa je odlučila da okonča vezu', otkrio je izvor.
Navodno Berenis već živi s Bartonom u zajedničkom stanu u Londonu, a s njima je i njen 9-godišnji sin. 'Berenis govori svojim prijateljima da je srećna, zaljubljena i da vidi svoju budućnost uz njega. Tim se prema njenom sinu odnosi zaštitnički i s velikom ljubavlju, a Berenis ga već zove svojim dečkom', otkrio je izvor.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.