Otkrivamo kako će poznata pevačica obradovati fanove u godini koja sledi

Izvor: Press, 26.Dec.2016, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivamo kako će poznata pevačica obradovati fanove u godini koja sledi

Keša je odlučila da promeni neke stvari u godini koja sledi, osim novog albuma ona sa fanovima deli i emocije, i zahvaljuje svima koji su uz nju.
foto: superzena.b92.net
Keša je odlučila da promeni neke stvari u 2017. godini. U vrlo emotivnom pismu fanovima ona se osvrnula na 2016. godinu, i potvrdila da radi na novom albumu a i da će nove pesme izaći jako brzo. 

“Upravo radim na >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << duetu i stižu me suze radosnice, nikada u životu nisam zamišljala da bi se ovaj san mogao ostvariti... Molim vas da se molite da svi čujete ovu muziku jednog dana. To sam ja najosetljivija i najiskrenija, i bukvalno ova muzika prati moje odrastanje. Jedva čekam i zauvek ću se boriti da je čujete. Srećno svima i srećan vam bio svaki dan i hvala vam pšto me niste napustili dok sam se borila. Samo želim da stvaram umetnost i da vam dopustim da je čujete. To je sve što želim za Božić. A moja novogodišnja odluka je da završim snimanje albuma. Hvala vam, volim vas sve ”, napisala je pevačica. 

Inače, pevačica je prošla kroz jako težak period kada je zbog ugovora morala da radi za istu kompaniju za koju radi i čovek kojeg je optužila za silovanje, poznati muzički producent Doktor Luk.
 

 
 
 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Stiglo “Carstvo”: Preslušajte novi album Aleksandre Radović (VIDEO)

Izvor: Tracara.com, 26.Dec.2016

Pevačica će fanove obradovati novim pesmama (foto: Instagram/alexandradovic) Pevačica Aleksandra Radović danas je izbacila novi album Carstvo. Posle sedmogodišnje pauze koju je napravila između ovog i prošlog albuma, napokon je obradovala fanove novim pesmama. Daleko od toga da Aleksandra...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.