Ono kad udare hormoni: Kunem se da imam gaćice! (FOTO)

Izvor: S media, 03.Dec.2012, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ono kad udare hormoni: "Kunem se da imam gaćice"! (FOTO)

Da li toliko ne može da izdrži a da ne bude u medijima!

- Kunem se da imam gaćice na ovoj fotografiji, ali moj stomak je toliko veliki pa ne možete da ih vidite - napisala je Amber Ros ispod fotografije na kojoj su u prvom planu njen ogromni trudnički stomak i noge, pa izgleda kao da je pozirala sasvim gola. Ova starleta je bivša devojka Kenija Vesta i ne ustručava se da svoje trudničke obline podeli sa svima.

Izvor: Smedia, Foto: Twitter

Pretraga po temi: Amber Ros, Starleta, Trudnički stomak, Imam gaćice, Fotka

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vrelo: Skinula kupaći i pokazala odlčne atribute u dubokom okeanu! (FOTO)

Izvor: S media, 03.Dec.2012

Ovim potezom je sve iznenadila! ..Izraelski fotomodel Bar Rafaeli iznenadila je sve svoje pratioe na Tviteru. Postavila je fotografiju na kojoj je neverovatno zavodljiva, a vidi se samo njena izvajana pozadina. Bez gornjeg dela kupaćeg kostina, zakoračila je u veliki okean da se osveži a svim svojim...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.