Oni ceo život beru kakao, ali nikada nisu probali čokoladu, evo kako to izgleda

Izvor: Večernje novosti, 29.Jul.2014, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oni ceo život beru kakao, ali nikada nisu probali čokoladu, evo kako to izgleda

Farmer N’Da Alfons, koji živi u Obali Slonovače godinama gaji kakao, glavni sastojak čokolade. Međutim, on nikada nije video čokoladu, niti je probao.- Da budem iskren, ne znam šta prave od mog kakaa. Čuo sam da se od nje pravi ukusna hrana, ali nikada to nisam video. Ne znam da li je to istina – kaže on.Farmeri kakaa poput Alfonsa ne samo da nikada nisu probali čokoladu, već nisu ni znali da tako nešto postoji.Obala Slonovače jedan je od najvećih izvoznika kakaa u svetu, a godišnja proizvodnja u ovoj zemlji je oko 1,6 miliona tona.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Gaji kakao, a nikad nije video čokoladu

Izvor: Radio 021, 30.Jul.2014, 00:23

Farmer N’Da Alfons, koji živi u Obali Slonovače godinama gaji kakao, glavni sastojak čokolade. Međutim, on nikada nije video čokoladu, niti je probao..."Da budem iskren, ne znam šta prave od mog kakaa. Čuo sam da se od nje pravi ukusna hrana, ali nikada to nisam video. Ne znam da li je to istina",...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.