On mirno sedi dok mu DŽINOVSKI NOŽ VIRI IZ LEĐA (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Avg.2016, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On mirno sedi dok mu DŽINOVSKI NOŽ VIRI IZ LEĐA (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Na video snimku koji je zaprepastio Kolumbijce, vidi se muškarac iz Barankilje, koji sedi na bolničkom krevetu, dok mu lekari seku majicu, ne bi li prišli nožu koji mu je zaboden u leđa.

Pretpostavlja se da je ranjen u nekom napadu, ali nikome nije jasno kako je moguće da čovek ne pokazuje ikakve znake da trpi jak bol.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) ZABOLI MU NOŽ U LEĐA, ALI STVARNO: On nezainteresovano čeka da mu lekari saniraju ranu

Izvor: Kurir, 24.Avg.2016, 12:27

...Na snimku mu lekari seku majicu kako bi što bolje prišli nožu Mnogi, doduše stereotipno pretpostavljaju kako je povređen u nekom obračunu narko kartela, dok se drugi dive njegovom stoicizmu, jer uopšte ne pokazuje da trpi jak bol..Autor: EPK,Foto: Youtube Printscreen

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.