Oglasile se kolege!

Izvor: Mondo, 25.Jun.2016, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasile se kolege!

Da li je Miroslav Ilić mogao da "uradi tako nešto" - pokuša da napastvuje Lepu Brenu, odgovaraju kolege

Povodom estradnog skandala da je Miroslav Ilić navodno pokušao da napastvuje koleginicu Lepu Brenu, oglasili se muzičari koji su u to vreme sarađivali s njima.

Mzičar Zoran Radanov, koji je bio član Breninog Slatkog grha kaže:

"Ne znam ništa o tome, ali sve je moguće. Mi smo svirali s Brenom, ali nismo bili toliko bliski, pa nam nije pričala >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << najintimnije stvari. U to vreme nije bila u braku, bila je slobodna i mogla je da radi šta hoće".

Goca Božinovska kaže da je "Miroslav bio nezgodan".

"Brena mi nikada nije ništa pričala o tome. Miroslav je uvek bio dobar prema meni, ali mi je bivši muž Rade Vučković pričao da je bio vrlo nezgodan kad se napije", rekla je Goca "Kuriru".

Zlatu Petrović je iznenadila ova vest. "Molim?! U šoku sam, nikad ne bih rekla da je Miroslav u stanju da to uradi", dok je njena koleginica Zorica Marković rekla da "Miroslav ne liči na nasilnika".

"Nikad nisam čula za tu priču, inače s Miroslavom nisam bila bliska, ali mi ne liči na nasilnika".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.