Odbačene optužbe protiv Majkla Džeksona za zlostavljanje

Izvor: Radio 021, 29.Maj.2015, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbačene optužbe protiv Majkla Džeksona za zlostavljanje

Juče je odbačena tužba Vejda Robsona da ga je Majkl Džekson seksualno zlostavljao.

Pod obrazloženjem da je predugo čekao pre nego što je podigao optužbu, sud u Los Anđelesu juče je odbio tužbu koreografa Vejda Robsona da ga je Majkl Džekson zlostavljao kao dete. Naime, Robson je pod zakletvom 2005. godine na sudu svedočio kako ga Džekson nikad nije zlostavljao, međutim tu izjavu je promenio 2013, kada je rekao da ga je u periodu između 1990 i 1997. Majkl Džekson >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ipak više puta seksualno zlostavljao.

Vejd je rođen 1982. i u vreme kada je počeo da ima navodne probleme sa pevačem, imao je između 7 i 8 godina. On je kasnije bio igrač u Džeksonovij trupi, a još kasnije je nastupao sa Britni Spirs.

Pravni zastupnici pokojnog pevača odbili su sve Vejdove optužbe.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.